Kvaliteta in zanesljivost transportnih storitev

Z razvojem transportnih storitev in novih smernic v logistiki, spadamo v skupino najbolj dinamičnih podjetij. Našo dinamiko, kvaliteto in sledenje novim smernicam želimo izkazati tudi z razvojem našega spletnega mesta. S ponosom vam predstavljamo naše novo spletišče, na katerem Vam bomo predstavili našo dejavnost, zgodovino, vizijo, vas sprotno obveščali o novostih v logistični strategiji in zakonodaji povezani s transporti.

Cilj novega spletnega mesta je lažja, hitrejša in bolj prijazna navigacija do vseh potrebnih informacij. Nov, moderen logotip je samo eden od izkazov novih smernic v našem podjetju, orientirano v globalno poslovanje prihodnosti.

Pomembno se nam zdi, da so vse informacije o naših rešitvah lahko dostopne. Ponujamo vam »up to date« informacije in novice, s čimer delimo naše znanje in izkušnje z vami. Predstavljamo nove tehnologije in pristope iz sveta logistike. Z brskanjem po naših virih in socialnih omrežjih boste lažje in hitreje dobili še boljšo predstavo o tem kdo smo, s čim vam lahko izboljšamo poslovanje, ter postrežemo s kakovostnimi nasveti in informacijami. Naše stranke so naša prioriteta in poskrbeli bomo, da tudi v prihodnje ostane tako.

Kot ekipa smo pripravili novo spletno stran, bogato s koristnimi informacijami, ki jih lahko izkoriščate za boljše poslovanje vašega podjetja. Prav tako bomo veseli vašega odziva, predloga ali kritike, samo tako bomo lahko obogatili vsebino in zvišali kvaliteto informacij.

Še zanimivost in pozdrav iz Londona: Ste vedeli, da je v Londonu 11 nogometnih stadionov? Le redkim uspe v enem dnevu obiskati vse. Nam je uspelo! Ravnokar smo v vse stadione, po naročilu naše stranke, dostavili kotne zastavice. Mi smo doma povsod – zato lahko že jutri prevzamemo odgovornost tudi za vaš tovor, ne glede na njegovo lokacijo!

Recommended Posts