Ekspresni promet

V podjetju Hart d.o.o. organiziramo kopenske prevoze vseh vrst blaga praktično po celem svetu. Transport samostojnih pošiljk tovora naših naročnikov prepeljemo iz ali do določene lokacije, po navodilih in željah naših naročnikov.

Prevažamo manjše, delne, kompletne in sestavljene tovore ter koordiniramo transport z manjšimi tovornimi, pol priklopnimi ali priklopnimi vozili. Možnost dostave v 24. urah.

Tovor prevzamemo kjerkoli v Evropi ali izven, saj smo v 25. letih našega poslovanja vzpostavili trdno in učinkovito mrežo poslovnih partnerjev.

Za samo izvedbo in kontrolo posameznega transporta so vam na razpolago naši izkušeni organizatorji prevozov, ki skrbijo za neposredni stik in natančni nadzor z vozniki vašega-našega blaga. Naročnikom omogočamo tudi sledenje tovora in fleksibilnost pri plačilnih pogojih.

Poglavitne prednosti

Natančna obdelava poti s strani vsakega zaposlenega v podjetju, zadolženega za stranko, nam omogoča doseganje optimalnih cen.

24 ur na dan delamo s strastjo, da bi zagotovili nemoten procesov prevoza. Za vas opravimo celovito storitev dostave, da se vi lahko osredotočite na vašo osnovno dejavnost.

Svoje poslovne vrednote usmerjamo v individualen pristop, hiter odziv, prilagodljivost zahtevam strank in dolgoročno sodelovanje.

Dodatne informacije

Fleksibilnost in odzivnost sta v današnjem zahtevnem poslovnem okolju nujni! Da bi uspešno zadovoljevali vaše potrebe po transportu, smo vam navoljo 7 dni v tednu, tudi med prazniki.

Zahtevajte brezplacen izrcun stroskov transporta in se prepricajte v kvaliteto nase storitve, ne glede na vrsto transporta.

Za vas smo dosegljivi preko telefona, faxa ali e-pošte. Dodatne kontaktne informacije boste našli na strani s kontakti.