Zbirni promet

Zbirni tovor je idealna rešitev za dostavo vašega blaga kjerkoli po Evropi ali izven, v kolikor niste časovno omejeni na 24-urno dostavo.

Posledično tudi cenovno najugodneje, saj vam ob zbiranju tovora in gosto mrežo skrbno izbranih partnerjev zagotavljamo najnižje stroške samega transporta. Še kako se namreč zavedamo, da je strošek transporta eden pomembnejših v kalkulaciji cene vašega izdelka.

Kadarkoli po prevzemu vašega tovora lahko dobite natančno informacijo o trenutni lokaciji vašega tovora in predvideni dostavi, za katero se seveda dogovorite že pred samim prevzemom. Naši organizatorji prevoza so vam na razpolago 24 ur na dan za dodatne informacije o tovoru.

Zagotavljamo vam cenovno in za vaše zahteve najugodnejšo ponudbo za prevoz delnega-zbirnega tovora.

Poglavitne prednosti

Natančna obdelava poti s strani vsakega zaposlenega v podjetju, zadolženega za stranko, nam omogoča doseganje optimalnih cen.

24 ur na dan delamo s strastjo, da bi zagotovili nemoten procesov prevoza. Za vas opravimo celovito storitev dostave, da se vi lahko osredotočite na vašo osnovno dejavnost.

Svoje poslovne vrednote usmerjamo v individualen pristop, hiter odziv, prilagodljivost zahtevam strank in dolgoročno sodelovanje.

Dodatne informacije

Fleksibilnost in odzivnost sta v današnjem zahtevnem poslovnem okolju nujni! Da bi uspešno zadovoljevali vaše potrebe po transportu, smo vam navoljo 7 dni v tednu, tudi med prazniki.

Zahtevajte brezplacen izrcun stroskov transporta in se prepricajte v kvaliteto nase storitve, ne glede na vrsto transporta.

Za vas smo dosegljivi preko telefona, faxa ali e-pošte. Dodatne kontaktne informacije boste našli na strani s kontakti.