Železniški promet

V podjetju Hart d.o.o. vam ponujamo varen in učinkovit železniški transport.

 Dolgoletne izkušnje in trdne poslovne vezi med železniškimi upravami in prevozniki nam zagotavljajo konkurenčno prednost za vaše podjetje, v kolikor imate potrebo po prevozu blaga po železnici. Specializirani smo na prevoze v Luko Koper in iz nje, ter seveda za pobiranje blaga in kombinacijo med kopenskim, železniškim in ladijskim prevozom.

Prevoz blaga po železnici poteka preko naših  vagonov, do končnega prejemnika blaga. Hkrati vam lahko ponudimo vse pripadajoče storitve kar se tiče spremnih dokumentov, tudi vse carinske formalnosti.

Naša storitev temelji na prilagodljivosti naročniku, cenovno najugodnejši ponudbi, potrebnem svetovanju in varnosti same pošiljke na želeni relaciji.

Poglavitne prednosti

Natančna obdelava poti s strani vsakega zaposlenega v podjetju, zadolženega za stranko, nam omogoča doseganje optimalnih cen.

24 ur na dan delamo s strastjo, da bi zagotovili nemoten procesov prevoza. Za vas opravimo celovito storitev dostave, da se vi lahko osredotočite na vašo osnovno dejavnost.

Svoje poslovne vrednote usmerjamo v individualen pristop, hiter odziv, prilagodljivost zahtevam strank in dolgoročno sodelovanje.

Dodatne informacije

Fleksibilnost in odzivnost sta v današnjem zahtevnem poslovnem okolju nujni! Da bi uspešno zadovoljevali vaše potrebe po transportu, smo vam navoljo 7 dni v tednu, tudi med prazniki.

Zahtevajte brezplacen izrcun stroskov transporta in se prepricajte v kvaliteto nase storitve, ne glede na vrsto transporta.

Za vas smo dosegljivi preko telefona, faxa ali e-pošte. Dodatne kontaktne informacije boste našli na strani s kontakti.