Logistične storitve

Nudimo vam kopenske, zračne, pomorsko špediterske ter pogodbene logistične storitve, katere potrebujete ob danes še kako zahtevnem in nepredvidljivem poslovanju.

Know-how in bogate izkušnje, ki jih je naše osebje pridobilo skozi vso zgodovino poslovanja, so pravi razlog za vaše zaupanje. Nudimo vam resnično celovite rešitve na področju logistike, katera postaja ključna ob današnjem poslovanju na globalnem trgu.

Poglavitne prednosti

Natančna obdelava poti s strani vsakega zaposlenega v podjetju, zadolženega za stranko, nam omogoča doseganje optimalnih cen.

24 ur na dan delamo s strastjo, da bi zagotovili nemoten procesov prevoza. Za vas opravimo celovito storitev dostave, da se vi lahko osredotočite na vašo osnovno dejavnost.

Svoje poslovne vrednote usmerjamo v individualen pristop, hiter odziv, prilagodljivost zahtevam strank in dolgoročno sodelovanje.

Dodatne informacije

Fleksibilnost in odzivnost sta v današnjem zahtevnem poslovnem okolju nujni! Da bi uspešno zadovoljevali vaše potrebe po transportu, smo vam navoljo 7 dni v tednu, tudi med prazniki.

Zahtevajte brezplacen izrcun stroskov transporta in se prepricajte v kvaliteto nase storitve, ne glede na vrsto transporta.

Za vas smo dosegljivi preko telefona, faxa ali e-pošte. Dodatne kontaktne informacije boste našli na strani s kontakti.