Distribucija

V podjetju Hart d.o.o. vam na podlagi 25 letnih izkušenj na področju distribucije v industriji in trgovini, ponujamo celovite rešitve in storitve, prilagojene vašim potrebam.

Imamo obsežno praktično znanje na vseh področjih distribucije, vključno s konsolidacijo in distribucijo programov velikega obsega za nekatera slovenska in tuja podjetja, od največjih proizvajalcev do trgovcev in uvoznikov. Naše znanje in izkušnje pomenita, da smo vam vedno pripravljeni pomagati tudi z novimi projekti.

Poglavitne prednosti

Natančna obdelava poti s strani vsakega zaposlenega v podjetju, zadolženega za stranko, nam omogoča doseganje optimalnih cen.

24 ur na dan delamo s strastjo, da bi zagotovili nemoten procesov prevoza. Za vas opravimo celovito storitev dostave, da se vi lahko osredotočite na vašo osnovno dejavnost.

Svoje poslovne vrednote usmerjamo v individualen pristop, hiter odziv, prilagodljivost zahtevam strank in dolgoročno sodelovanje.

Dodatne informacije

Fleksibilnost in odzivnost sta v današnjem zahtevnem poslovnem okolju nujni! Da bi uspešno zadovoljevali vaše potrebe po transportu, smo vam navoljo 7 dni v tednu, tudi med prazniki.

Zahtevajte brezplacen izrcun stroskov transporta in se prepricajte v kvaliteto nase storitve, ne glede na vrsto transporta.

Za vas smo dosegljivi preko telefona, faxa ali e-pošte. Dodatne kontaktne informacije boste našli na strani s kontakti.