Dodatne storitve

Dodatne storitve z razvojem poslovanja postajajo vedno bolj tehnološko in informacijsko zahtevna. Usmerjeni smo v nenehno izobraževanje in implementacijo najsodobnejše tehnologije, ki ju narekujejo sodobni pristopi v našem poslu. Posledično uvajamo specifične sisteme za sledenje blaga in nadzor nad delom v skladišču.

Poleg osnovnih dejavnosti vam nudimo tudi dodatne, integrirane rešitve in storitve, ki bodo pospešile vaš delovni proces. Te storitve so: embaliranje, kompletiranje, komisioniranje, etiketiranje, zlaganje in dodatne storitve po vašem naročilu. Ponuditi popolno storitev – razlog več za sodelovanje z nami.

Poglavitne prednosti

Natančna obdelava poti s strani vsakega zaposlenega v podjetju, zadolženega za stranko, nam omogoča doseganje optimalnih cen.

24 ur na dan delamo s strastjo, da bi zagotovili nemoten procesov prevoza. Za vas opravimo celovito storitev dostave, da se vi lahko osredotočite na vašo osnovno dejavnost.

Svoje poslovne vrednote usmerjamo v individualen pristop, hiter odziv, prilagodljivost zahtevam strank in dolgoročno sodelovanje.

Dodatne informacije

Fleksibilnost in odzivnost sta v današnjem zahtevnem poslovnem okolju nujni! Da bi uspešno zadovoljevali vaše potrebe po transportu, smo vam navoljo 7 dni v tednu, tudi med prazniki.

Zahtevajte brezplacen izrcun stroskov transporta in se prepricajte v kvaliteto nase storitve, ne glede na vrsto transporta.

Za vas smo dosegljivi preko telefona, faxa ali e-pošte. Dodatne kontaktne informacije boste našli na strani s kontakti.