Izredni prevozi

Usposobljeni smo za prevoz tovorov, ki skupaj z vozili dosegajo maksimalne dimenzije prevoznosti cest. Pri izvedbi prevoza tovora izrednih dimenzij ponujamo celovito podporo: priskrbimo potrebno dokumentacijo, organiziramo nakladanje, priskrbimo pravilno in kakovostno tehnično spremstvo in uredimo razkladanje.

Za samo izvedbo in kontrolo posameznega izrednega prevoza so vam na razpolago naši izkušeni organizatorji prevozov, ki skrbijo za neposredni stik in natančni nadzor z vozniki vašega-našega blaga.

Poglavitne prednosti

Natančna obdelava poti s strani vsakega zaposlenega v podjetju, zadolženega za stranko, nam omogoča doseganje optimalnih cen.

24 ur na dan delamo s strastjo, da bi zagotovili nemoten procesov prevoza. Za vas opravimo celovito storitev dostave, da se vi lahko osredotočite na vašo osnovno dejavnost.

Svoje poslovne vrednote usmerjamo v individualen pristop, hiter odziv, prilagodljivost zahtevam strank in dolgoročno sodelovanje.

Dodatne informacije

Fleksibilnost in odzivnost sta v današnjem zahtevnem poslovnem okolju nujni! Da bi uspešno zadovoljevali vaše potrebe po transportu, smo vam navoljo 7 dni v tednu, tudi med prazniki.

Zahtevajte brezplacen izrcun stroskov transporta in se prepricajte v kvaliteto nase storitve, ne glede na vrsto transporta.

Za vas smo dosegljivi preko telefona, faxa ali e-pošte. Dodatne kontaktne informacije boste našli na strani s kontakti.