Skladiščenje

Na vsaki poti so stičišča, kjer se cesta sreča z drugimi cestami. Veliki prostori, kjer se zbirajo tovori. Kjer se pot ustavi in ponovno začne. V 12.000 m2 skladiščnih površin našega skladiščnega centra v Radencih skladiščimo paletno blago in druge vrste tovorov.

Ponujamo vam širok nabor storitev, kot so nalaganje in razkladanje tovora z avtodvigali, opremljanje, pakiranje in druge storitve po želji naročnika. Širok nabor transportnih storitev nas uvršča med najboljše ponudnike v panogi.

Poglavitne prednosti

Natančna obdelava poti s strani vsakega zaposlenega v podjetju, zadolženega za stranko, nam omogoča doseganje optimalnih cen.

24 ur na dan delamo s strastjo, da bi zagotovili nemoten procesov prevoza. Za vas opravimo celovito storitev dostave, da se vi lahko osredotočite na vašo osnovno dejavnost.

Svoje poslovne vrednote usmerjamo v individualen pristop, hiter odziv, prilagodljivost zahtevam strank in dolgoročno sodelovanje.

Dodatne informacije

Fleksibilnost in odzivnost sta v današnjem zahtevnem poslovnem okolju nujni! Da bi uspešno zadovoljevali vaše potrebe po transportu, smo vam navoljo 7 dni v tednu, tudi med prazniki.

Zahtevajte brezplacen izrcun stroskov transporta in se prepricajte v kvaliteto nase storitve, ne glede na vrsto transporta.

Za vas smo dosegljivi preko telefona, faxa ali e-pošte. Dodatne kontaktne informacije boste našli na strani s kontakti.