Pomorski promet

Ključna značilnost pomorskega transporta je skoraj neomejena zmogljivost in razmeroma nizki stroški prevoza. Ponujamo vam prevoze blaga v evropska pristanišča večkrat tedensko, od koder potujejo na želeno lokacijo. Zagotavljamo vam, da pride blago preko carin brez težav, saj na vašo zahtevo opravimo tudi carinjenja in ostale mejne formalnosti.

Pomorski prevoz blaga je trenutno najbolj optimalna rešitev za prevoz blaga najdaljših razdalj, saj je učinkovitost načina transporta v zabojnikih največja in najučinkovitejša.

Poglavitne prednosti

Natančna obdelava poti s strani vsakega zaposlenega v podjetju, zadolženega za stranko, nam omogoča doseganje optimalnih cen.

24 ur na dan delamo s strastjo, da bi zagotovili nemoten procesov prevoza. Za vas opravimo celovito storitev dostave, da se vi lahko osredotočite na vašo osnovno dejavnost.

Svoje poslovne vrednote usmerjamo v individualen pristop, hiter odziv, prilagodljivost zahtevam strank in dolgoročno sodelovanje.

Dodatne informacije

Fleksibilnost in odzivnost sta v današnjem zahtevnem poslovnem okolju nujni! Da bi uspešno zadovoljevali vaše potrebe po transportu, smo vam navoljo 7 dni v tednu, tudi med prazniki.

Zahtevajte brezplacen izrcun stroskov transporta in se prepricajte v kvaliteto nase storitve, ne glede na vrsto transporta.

Za vas smo dosegljivi preko telefona, faxa ali e-pošte. Dodatne kontaktne informacije boste našli na strani s kontakti.