Zračni promet

V podjetju Hart d.o.o. se zavedamo, da globalna ekonomija danes predstavlja velik izziv za podjetja.

Že v letu 2011 smo ustanovili oddelek za zračni in pomorski transport. Pri nas ni omejitev pri velikosti tovora, teži, ali drugih omejitev, časovnih ali lokacijskih. Čas prevzema in dostave se dogovorimo skupaj z vami, ne glede na lokacijo tovora. Naše znanje in dolgoletna zanesljiva partnerstva vam zagotavljajo zanesljivo in cenovno najugodnejše letalske prevoze po vsem svetu.

Hitrost, varnost in prilagodljivost sodijo med najpomembnejše vrednote našega podjetja, ker so pomembne tudi vam. Veselimo se vašega povpraševanja in sodelovanja!

Storitve, na katere se lahko zanesete pri našem podjetju ob naročilu prevoza blaga v svetovnem letalskem prometu so naslednje:

  • izbira najugodnejše prometnih poti v in iz Azije , Evrope, Južne in Severne Amerike, ter drugih poti, ki so na voljo in so temelj vaših potreb
  • cargo zavarovanje (zavarovanje tovora), katero je potrebno za vaše brezskrbno oddajo blaga, do same dostave končnemu prejemniku
  • enotna kontaktna 24 urna številka za kontaktne informacije vašega tovora pri organizatorju vašega transporta v podjetju Hart d.o.o.
  • obvladovanje oziroma ničnost tveganja z našim finančno stabilnim podjetjem Hart d.o.o. ob letalskem prevozu blaga, katerega vam zagotavljamo na podlagi večletnih izkušenj in mrežo naših zanesljivih partnerjev po celem svetu

Poglavitne prednosti

Natančna obdelava poti s strani vsakega zaposlenega v podjetju, zadolženega za stranko, nam omogoča doseganje optimalnih cen.

24 ur na dan delamo s strastjo, da bi zagotovili nemoten procesov prevoza. Za vas opravimo celovito storitev dostave, da se vi lahko osredotočite na vašo osnovno dejavnost.

Svoje poslovne vrednote usmerjamo v individualen pristop, hiter odziv, prilagodljivost zahtevam strank in dolgoročno sodelovanje.

Dodatne informacije

Fleksibilnost in odzivnost sta v današnjem zahtevnem poslovnem okolju nujni! Da bi uspešno zadovoljevali vaše potrebe po transportu, smo vam navoljo 7 dni v tednu, tudi med prazniki.

Zahtevajte brezplacen izrcun stroskov transporta in se prepricajte v kvaliteto nase storitve, ne glede na vrsto transporta.

Za vas smo dosegljivi preko telefona, faxa ali e-pošte. Dodatne kontaktne informacije boste našli na strani s kontakti.