CANKAJEVA 6B, 2000 MARIBOR,SLOVENIA info@hart.si
KOPENSKI PROMET
 

Vsaka pot ima svojo razsežnost in namen. Tem potem dajemo smer in varno premagujemo razdalje od začetka do konca. Znova in znova.

Ponujamo hiter, zanesljiv in cenovno najugodnejši sistem storitev prevoza kompletnih pošiljk v cestnem prometu za manjša in večja podjetja.

Transport blaga organiziramo celovito, od urejanja dokumentacije, zavarovanj tovora, nalaganja tovora, kakovostnega tehničnega spremstva do dostave in razlaganja tovora.

Naša naloga je skrbeti za varnost naših poti vašega blaga in z razvojem potreb vašega podjetja razvijati transportne rešitve, usmerjene v uspešno prihodnost.

POGLAVITNE PREDNOSTI

Natančna obdelava poti s strani vsakega zaposlenega v podjetju, zadolženega za stranko, nam omogoča doseganje optimalnih cen.

24 ur na dan delamo s strastjo, da bi zagotovili nemoten procesov prevoza. Za vas opravimo celovito storitev dostave, da se vi lahko osredotočite na vašo osnovno dejavnost.

Svoje poslovne vrednote usmerjamo v individualen pristop, hiter odziv, prilagodljivost zahtevam strank in dolgoročno sodelovanje.

DODATNE INFORMACIJE

Fleksibilnost in odzivnost sta v današnjem zahtevnem poslovnem okolju nujni! Da bi uspešno zadovoljevali vaše potrebe po transportu, smo vam navoljo 7 dni v tednu, tudi med prazniki.

Zahtevajte brezplacen izrcun stroskov transporta in se prepricajte v kvaliteto nase storitve, ne glede na vrsto transporta.

Za vas smo dosegljivi preko telefona, faxa ali e-pošte. Dodatne kontaktne informacije boste našli na strani s kontakti.

 
  1. +386 2 330 25 80
  2. +386 2 330 25 83
  3.    info@hart.si
  4.