CANKAJEVA 6B, 2000 MARIBOR,SLOVENIA info@hart.si
25 LET IZKUŠENJ V TRANSPORTU

Podjetju Hart d.o.o. že od leta 1991 skrbimo za svoje stranke kot zvest in zanesljiv dolgoročen poslovni partner. Hitrost, varnost in prilagodljivost sodijo med najpomembnejše vrednote našega podjetja, ker so pomembne tudi vam.

Za nas je pomemben tudi socialni kapital, kateri omogoča trajnostno razvijanje naših zaposlenih, pridih družinskega podjetja katero se je razvilo v mednarodno znano podjetje, prilagodljivo in priznano v svetu transporta in logistike.

Smernice razvoja storitev transporta in skladiščenja blaga gradimo na zahtevah in potrebah naših strank, ki potrebujejo celostne transportne rešitve. Kakovostna storitev z najnižjimi možnimi stroški je pomembna, zato se trudimo iskati strokovne in cenovno najugodnejše rešitve za naše partnerje. Še razlog več za sodelovanje.

Usmerjeni smo v nenehno izobraževanje in implementacijo najsodobnejše tehnologije, ki ju narekujejo sodobni pristopi v našem poslu.

Vse je v vaših rokah. Naša naloga je skrbeti za varnost vaših poti in z razvojem potreb vašega podjetja razvijati transportne rešitve, usmerjene v uspešno prihodnost.

Marko Jaušovec, direktor podjetja
DIPLOMANTI

Začnite svojo kariero skupaj z nami. V podjetju Hart d.o.o. vas bomo popeljali v svet logistike, kjer boste deležni veliko novih znanj in priložnosti, med katerimi boste imeli možnost izkoristiti in razvijati svoj potencial.

Omogočamo vam strokovno napredovanje, deležni boste podpore naših izkušenih zaposlenih.

Ali si želite postati en naših prihodnjih poslovnih voditeljev? Ali želite rasti in se razvijati kot strokovnjak na svojem področju? Svoje karierno potovanje lahko začnete takoj! Obrnete se na nas preko: marko@hart.si
POGLAVITNE PREDNOSTI

Natančna obdelava poti s strani vsakega zaposlenega v podjetju, zadolženega za stranko, nam omogoča doseganje optimalnih cen.

24 ur na dan delamo s strastjo, da bi zagotovili nemoten procesov prevoza. Za vas opravimo celovito storitev dostave, da se vi lahko osredotočite na vašo osnovno dejavnost.

Svoje poslovne vrednote usmerjamo v individualen pristop, hiter odziv, prilagodljivost zahtevam strank in dolgoročno sodelovanje.

DODATNE INFORMACIJE

Fleksibilnost in odzivnost sta v današnjem zahtevnem poslovnem okolju nujni! Da bi uspešno zadovoljevali vaše potrebe po transportu, smo vam navoljo 7 dni v tednu, tudi med prazniki.

Zahtevajte brezplacen izrcun stroskov transporta in se prepricajte v kvaliteto nase storitve, ne glede na vrsto transporta.

Za vas smo dosegljivi preko telefona, faxa ali e-pošte. Dodatne kontaktne informacije boste našli na strani s kontakti.
+386 2 330 25 80
+386 2 330 25 83
ZAPOSLITEV
V podjetju Hart d.o.o. skrbimo za nenehen razvoj in implementacijo novega znanja. Pri svojem delu stremimo k odličnosti, zato cenimo znanje in strokovnost svojih sodelavcev. Vedno znova stremimo k optimalnim delovnim pogojem, ki so stimulativno naravnani, prav tako nudimo priložnosti za dodatna izobraževanja in razvoj. Pošljite nam svojo prijavo na naš naslov, skupaj z življenjepisom na marko@hart.si